Digimarkkinoinnin palvelut

Tilaa maksuton digipreesensin tarkastus

Kävijäliikenne on verkkosivustosi bensaa. Ilman liikennettä ei liidejä. Ilman liidejä ei myyntiä –> ei bisnestä. 

Liikenne jonka voi kääntää kaupaksi ei tule sattumalta. Meidän näkökulma oikean liikenteen löytämiseen perustuu tutkimukseen ja vahvaan kokemukseen “kentältä”. 

Paras aika tehdä digimarkkinoinnin pohjalle tutkimus, analyysi ja luoda dataan pohjautuva digistrategia on ennen uuden verkkosivuston kehitystä. Toiseksi paras aika on nyt, jos satuit missaamaan sen aiemmin. 

Valmis kasvattamaan myyntiä?

Tilaa maksuton digipreesensin tarkastus. Ei sitoumuksia.  Meidän tapa toimia


  Me tutkimme ja analysoimme bisneksesi ja sen digitaalisen taistelukentän.

   

  Tässä vaiheessa luodaan liiketoimintasi menestyksen juuret. Sinun ei kannata kokeilla onneasi ja käyttää aikaa ja rahaa toimintaan mikä ei tuo tuloksia – varsinkaan jos toiminta ei perustu mihinkään. 


  Luomme strategian ja konkreettisen toimintasuunnitelman.

   

  Kun ymmärrämme liiketoimintaasi, sen nykytilaa, tavoitteita ja markkinaa, luomme yhdessä strategian ja toimintasuunnitelman tavoitteidesi saavuttamiseen.


  Julkaisemme kampanjat.

  Kun markkinointisuunnitelma on hiottu loppuun, viimeinen toimenpide on syöttää maksutiedot ja käynnistää kampanjat suunnitellusti. 


  Tarjoamme reaaliaikaisen raportoinnin ja optimoimme jatkuvasti kampanjoita.

  Jokainen kampanja tarvitsee jatkuvaa seurantaa ja optimointia. Se saavutetaan oikean datan keräämisellä relevanteista lähteistä, datan analyysilla ja reaaliaikaisella raportoinnilla. 

  Käytämme mm. Google Data Studiota, johon keräämme avainluvut helposti tarkasteltavaksi. Data Studion työpöytä toimii työkaluna viikoittaisissa ja kuukausittaisissa raportointipalavereissa. 

   

  Digimarkkinoinin palvelut

  Hakukoneoptimointi [SEO]

  Hakukoneoptimointi on jokaisen digimarkkinointikampanjan pohja. Hakukoneoptimointi ja orgaanisen liikenteen saaminen ottaa aikaa, mutta jos laiminlyöt sen, suhteellinen mainonnan kulu kasvaa päivä päivältä. Hyvin hakukoneoptimoitu sivusto tukee parhaalla tavalla maksullisen mainonnan kampanjoita. SEO asiantuntijamme optimoi sivustosi liiketoimintasi kannalta relevanteille avainsanoille. 

  • – Hakusanatutkimus
  • – Sivuston hakukoneoptimointi
  • – Google Maps & paikallinen hakukoneoptimointi
  • – Linkkien rakennus

  Maksulliset kampanjat

  Maksullisten kampanjoiden avulla optimoidun sivustosi liikenne ja liidimäärä saadaan nopeasti oikealle tasolle. Suunnittelemme kampanjasi, laskemme oleelliset avainluvut auki, kuten ROAS’n ja CPA’n, jotta mainontaan sijoitettava raha käytettään mahdollisimman tehokkaasti. 

  • – Google Ads / Adwords
  • – Bing Ads
  • – Facebook, Linkedin, Instagram Ads
  • – Youtube and Display Ads

  Konversio-optimointi [CRO]

  “Verkkosivustoni on nyt valmis”. Valitettavasti sivusto ei ole koskaan valmis, sillä se vaatii jatkuvaa kehitystä ja optimointia. Jos käytät esimerkiksi 2000€ mainontaan rahaa kuukaudessa: 0,5€ klikkihinnalla ja 2% konversiolla saat 80 kpl liidejä. 

  Optimoimalla sivustoa siten, että konversioprosentti saadaan tuplattua 4%, voisit saada 160kpl liidejä. Jos klousaat liidit kaupoiksi edelleen 30% todennäköisyydellä keskikauppasumman ollessa 10 000€, teet 240 000€ enemmän liikevaihtoa. Katetasolla 10% teet 24 000€ ennemmän rahaa viivan alle. 

  Paljonko olisit valmis sijoittamaan konversio-optimointiin, jotta saisi 24 000€ enemmän viivan alle?

  • – Asennamme sopivat työkalut kerääksemme relevanttia dataa verkkosivustoltasi
  • – Analysoimme verkkosivustosi dataa, käytettävyyttä ja käyttökokemusta
  • – Teemme parannuksia ja seuraamme tuloksia
  • – Toistamme edellämainitut toimenpiteet

  Sähköpostimarkkinointi

  Sähköpostimarkkinointi on edelleen yksi tehokkaimmista, ellei tehokkain tapa lisätä myyntiä verkossa. 

  Tarjoamme kustannustehokkaat sähköpostimarkkinoinnin palvelut, jotka auttavat markkinoimaan palveluitasi. Sähköpostilistan kasvattaminen vähentää riippuvuuttasi kolmansien osapuolten alustasta ja pienentää jatkuvasti mainonnan suhteellista kulua. 

   Sisällöntuotanto

   Luomme houkuttelevaa sisältöä kanaviisi, joka kasvattaa brändisi auktoriteettia ja sitouttaa yleisöäsi. Laadukkaat sisällöntuotantopalvelumme tuottavat konkreettisia tuloksia ja parantavat digipreesensin tasoa kokonaisuudessaan. 

    

   • – Verkkosivusisällöt
   • – Blogipostaukset
   • – Uutiskirjeet

   Työkalut


   Räätälöity raportointi

   Näe kaikki markkinointisi tilastot yhdestä paikasta. Viikoittaiset raportit lähetetään sinulle joka maanantai. Käytämme Google Data Studiota raportoinnissa. 


   Digimarkkinoinnin työkalut

   Käytämme parhaimpia markkinoinnin työkaluja kampanjoinnissa. Google Analytics, Google Tag Manager, Kyselyt, Laskeutumissivut, “Lämpökartat”, sähköpostiautomaatiot, SEMrush, Hubspot ja monia muita. 

   Referenssi

   Salaojalinja

   Salaojaratkaisut 
   • Maksullinen mainonta & SEO
   • Sisältöstrategia
   • CRO

   Asiakaspalautteita

   Opi boostaamaan mainoskampanjoitasi

   Lue blogi

   Valmis kasvattamaan myyntiä?

   Tilaa maksuton digipreesensin tarkastus. Ei sitoumuksia.