Digitalisaation seksikkyys, mahdottomuus ja uudet ratkaisut
Digitalisaation seksikkyys, mahdottomuus ja uudet ratkaisut
By Miikka Korhonen
August 25, 2020 < 1 Konsultointi

Maailmassa on lukuisia pieniä ja isoja markkinointitoimistoja, mainostoimistoja, softafirmoja, konsultteja tai konsulttitaloja. Jotkut toimijat ovat onnistuneet kasvaamaan isoiksi, hienoiksi ja arvostettaviksi brändeiksi. Yritysten skaalautuvuus on kuitenkin melko ison ja pitkän työn takana, jossa vastaan tulee mm. osaajien saatavuus, henkilöiden vaihtuvuus, kasvun rahoitus sekä tietenkin monet muut yksityiskohdat.

Kuinka valjastaa digitaalisuus yrityksen menestykseen?

Mielestämme kasvua tulisi pystyä tekemään yhdessä tarjoamalla asiakkaille parasta mahdollista palvelua kannattavasti. Siten, että kaikkien liiketoiminta hyötyy kokonaisuudesta.

Meillä on tarjota ison palvelutalon mittakaavan osaamista ja resursseja alle 50%:n hinnalla ilman toimittajariskejä ja riskejä henkilöstön vaihtuvuudessa. Me haluamme tarjota palveluita, joilla yritys kasvaa ja menestyy. Olemme nyt saavuttanut noin 50 henkilön luotetun avainosaaja -verkoston, josta löytyy osaaminen, mitä digitalisaatioon vaaditaan. Olemme löytäneet avainpositioihin meidän arvot ja ajattelun jakavia yrittäjähenkisiä ammattilaisia omilta spesiaalialoiltaan. Olemme ylpeitä core-tiimistämme, ja se jatkaa kasvuaan.

Alustatalo on mukana usean eri alustan kehityksessä globaalisti. Tuorein julkaistu alusta on Flipkoti, joka uudistaa asumisen alaa. Flipkodin kautta voi ostaa, remontoida ja myydä asunnon, sekä löytää potentiaalisia sijoituskohteita. Tervetuloa tutustumaan Flipkotiin.

Onko seuraava menestystarina sinun?