Digitalisoi ideoistasi
globaalisti skaalautuva bisnes

Bisnesidea mielessä, mutta sitä ymmärtävä toteuttaja hakusessa?

Tiedäthän, maailma on nykyään pullollaan pieniä ja suurempia markkinointitoimistoja, mainostoimistoja, designtoimistoja, softafirmoja, yksityisiä konsultteja ja konsulttitaloja. Idean toteuttaminen tämän pirstaleisen ja jokainen oman palvelunsa hintaa pullistavan toimittajajoukon avulla tuntuu kuitenkin tuskaiselta..

Miten rakentaa ensi vaiheen tuote kustannustehokkaasti? Miten kasvattaa liiketoimintaa kannattavasti? Miten minimoida toimittajariskit ja henkilöstön vaihtuvuuteen liittyvät riskit?

Näihin ongelmiin törmäsimme jatkuvasti eri liiketoiminnoissa ja viimeksi oman alustan kehityksessä. Emme löytäneet järkevää ratkaisua ja päätimme rakentaa sen itse.

Meillä on tarjota sinulle ison palvelutalon mittakaavan osaamista ja resursseja reilusti alle paikallisen markkinahinnan. Yrittäjähenkisen ja samat arvot jakavan yditiimin sekä jatkuvasti kasvavan avainosaajaverkoston avulla meiltä saat juuri ne palvelut, mitä onnistunut digitalisaatio vaatii.

Tutustu palveluihimme tarkemmin, valitse sinulle sopiva kokonaisuus ja ota yhteyttä.

 • Strategiakonsultointi

  Autamme sinua uusien mahdollisuuksien näkemisessä ja uniikin polun löytämisessä analysoimalla liiketoimintaasi, markkinaa sekä kultturitrendejä.

  Liiketoimintakonsultointi

  Liiketoimintaa voi organisoida ja operoida miljoonilla eri tavoilla, eikä mikään niistä ole oikein tai väärin. Tietyt käytännöt ja niitä tukevat digityökalut ovat kuitenkin osoittautuneet toimivaksi tosielämässä. Me autamme sinua löytämään optimaalisen tavan.

  Teknologiakonsultointi

  Uuden teknologiat muokkaavat markkinoita siellä, missä et olisi muutama vuosi sitten ikinä uskonut. Autamme sinua ymmärtämään noiden teknologioiden luonteen ja kuinka voit hyödyntää niitä omassa bisneksessäsi.

 • Visuaalinen identiteetti

  Jokainen brändi tarvitsee perustavanlaatuiset luovat rakennuspalikat ollakseen brändi. Logo, typografia, muoto, väripaletti ja kuvitus auttaa brändiäsi nousemaan esiin ja tekee siitä muistettavan.

  Asiakaskokemus

  Ota asiakaskokemus kontrolliisi heti alusta loppuun saakka, ja sen jälkeen. Autamme sinua piirtämään asiakaspolun sekä suunnittelemaan jokaisen kosketuspisteen, jotta asiakas kokee aina saavansa enemmän mitä antaa.

  Viesti

  Mikä on brändisi “tone of voice”? Millainen viestintätyyli saa toivottua liikehdintää aikaan kohdeyleisössäsi? Autamme sinua kommunikoimaan markkinoille liiketoimintasi tuottaman arvon sopivalla tavalla.

  Käyttöliittymät ja käyttökokemus

  Verkkopalvelun täytyy olla helppo käyttää, nopea, suunniteltu jokaiselle laitteelle erikseen. Autamme sinut heti oikealle polulle satojen toteutettujen verkkopalveluiden kokemuksella.

 • Verkkosivut

  Responsiiviset verkkosivut bisneksellesi, jotka myyvät. Teemme sivustot pääasiassa WordPressiin ja hyödynnämme PWA teknologiaa kustannustehokkuuden sekä maailmanluokan käyttökokemuksen saavuttamiseksi.

   

  Pilvipalvelut

  Serverit eivät saa olla bisneksesi kansainvälistymisen pullonkaula. Pilvipalvelutiimimme muuttaa vanhat sovelluksesi pilvinatiiviksi tai synnyttää uudet sovellukset suoraan pilveen. Meiltä löytyy osaaminen maailman kolmeen suurimpaan pilvipalvelualustaan: AWS, Google Cloud & Azure.

  Verkkokaupat

  Suunnitteletko tuotteidesi myynnin digitalisointia vai kenties vanhan verkkokaupan modernisointia? Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut Woocommerce ja Shopify -verkkokauppa-alustoihin.

  Ohjelmistotestaus ja ylläpito

  Kaikki ohjelmistot vaativat jatkuvaa testausta ja ylläpitoa kehitysvaiheessa sekä ylläpitovaiheessa. Alustatalon kustannustehokkaat testaus- ja ylläpitoratkaisut varmistavat ohjelmistosi laadun koko elinkaaren aikana.

  Räätälöidyt ohjelmistot

  Rakennamme räätälöityjä ohjelmistoja niin yritysten sisäiseen käyttöön kuin SaaS -palveluja B2C ja B2B markkinoihin. Hyödynnämme uusimpia ohjelmistokehikkoja (esim. Laravel) turvallisuuden ja stabiiliuden varmistamiseksi.

  MVP kehitys

  Huonoin ratkaisu digitaalisen tuotteen valmistuksessa on aloittaa vuosien kehitystyö ennen kuin potentiaaliset asiakkaat pääsevät testaamaan ratkaisua. Minimum Viable Product (MVP) on keino kehittää bisnesidea tuotteeksi tavalla, jossa lisäarvoa luova ydinprosessi toimii. MVP:n avulla voit alkaa keräämään nopeasti kullanarvoista markkinapalautetta ja tienaamaan rahaa. Samassa tulee varmistettua jatkokehityksen ketteryys. Me kehitämme bisnesideastasi MVP:n ajassa, missä muut vielä järjestelevät post-it -lappujaan.

 • PPC kampanjat

  Ole näkyvillä ja houkutteleva vaihtoehto potentiaalisille asiakkaillesi oikeaan aikaan: kun he ovat ostamassa palvelua. Meiltä hakukonemainonnan palvelut Googlessa, YouTubessa sekä Bingissä.

  Hakukoneoptimointi

  Google, YouTube ja Bing ovat maailman suosituimpia hakukoneita. Autamme sivustoasi nousemaan kärkipaikoille bisneksesi kannalta parhaimmilla hakusanoilla ja ansaitsemaan himoittua orgaanista liikennettä.

  Somemarkkinointi

  Luo kasvava seuraajakunta somekanavissa ja herätä keskustelua saavuttaaksesi auktoriteettia kohdeyleisösi keskuudessa. Autamme sinua Facebookissa, Linkedinissä sekä Instagramissa.

  Sähköpostimarkkinointi

  Sähköpostimarkkinoinnin tarkoitus on luoda henkilökohtainen yhteys potentiaalisiin ja nykyisiin asiakkaisiisi ja sitä kautta lisätä myyntiä. Autamme sinua hyödyntämään sähköpostimarkkinoinnin koko potentiaalin automaatiotyökaluilla sekä toimivaksi todetuilla strategioilla.

  Copywriting

  Kirjoitettu sana on edelleen maailman tehokkain myynnin työkalu, mutta mikä tahansa sisältö ei myy. Ota copywritinging voima käyttöön avullamme ja hämmästy kasvavista myyntiluvuista.

Alustatalon tapa tehdä

Kaikki mitä meidän kanssa tulet tekemään on ammattimaista toimintaa ja sitä tehdään tosissaan. Meistä et saa päänsilittelijää vaan tuloksia vaativan kumppanin. Ei se kuitenkaan tarkoita, etteikö hauskaa tule olemaan.

Luovuus ja laatu tykkäävät prosesseista, selkeistä määrityksistä ja tavoitteista. Siksi prosessit on kuvattu ja treenattu. Palvelut tuotteistettu ja dokumentoitu. Työkalut työvaiheisiin katsottu ja ne mihin emme olleet tyytyväisiä, teimme itse. Roolit ja vastuut eri kokonaisuuksiin sovittu.

Älä tuhlaa rahojasi keskinkertaiseen tekemiseen tai ylihintaiseen palveluun. Aloita keskustelut Alustatalon digistrategin kanssa ilmaisella 30 min strategiakonsultoinnilla.

Varaa ilmainen strategiakonsultointi